MojKredit

Мој Кредит,
За сите мои потреби

Кредити од 3.000 до 250.000 денари,
со рок на отплата од 2 до 120 месеци,
само со лична карта!


Аплицирај сега

Брза Исплата на Кредити

Само со Лична Карта

Зошто МојКредит?

За сите мои потреби

ФД МОЈ КРЕДИТ ДООЕЛ Скопје е финансиско друштво чија дејност е одобрување и исплата на кредити, издавање гаранции , факторинг и финансиско советување. Основна мисија на Друштвото е соодветно информирање и задоволување на потребите на граѓаните и микро компаниите на брз, лесен и едноставен начин до апликација за кредит.

Хипотекарни Кредити,
Факторинг

Брзи Наменски и Ненаменски Кредити

АПЛИЦИРАЈ ВЕДНАШ

Тип на Кредит

5000 ден. 80000 ден.

2 месец 24 месеци

Месечна Рата ден.

Рок на отплата месеци

Вкупен износ на кредит ден.

СВТ %

Мој Кредит

Флексибилни и Брзи Кредити само за вас!

Нашиот лесен, ефикасен и професионален процес им помага на клиентите да ги постигнат сите цели со финансиски заем – без разлика дали целта е нов дом, имот, возило или финансии за нивниот бизнис.
Како компанија, целосно сме фокусирани на потребите на клиентите и олеснувањето на процесот на аплицирање за кредит.

Брзи кредити до 250.000 мкд

Лесно и едноставно аплицирање

Транспарентни и поволни услови

Доверба

Ние сме секогаш тука за вашите потреби

MojKredit

Мој Кредит се фокусира да им овозможи на граѓаните на Р.С.Македонија, ефикасен, брз и лесен пристап до финансиски средства, без сложени и долги процедури за одобрување и тоа во оној момент кога тоа им е најпотребно.

  • Брз потрошувачки кредит
  • Потрошувачки наменски кредит
  • Наменски кредит за рефинансирање
  • Кредит со депозит
  • Кредит со хипотека
  • Кредит за микрокомпании
  • Факторинг
1

Изберете го износот на кредит и рокот на отплата кој одговара на вашите потреби

2

Кликнете на копчето АПЛИЦИРАЈ

3

Во празните полиња внесете ги вашите лични податоци

4

Ќе бидете контактирани од вработено лице во Мој Кредит

БрзоЕдноставноБезбедно

За сите ваши потреби