MojKredit
 • За да аплицирате потребно е да ја посетите нашата експозитура во Скопје, на ул. 11 Октомври бр.23/2-2 или да го посетите нашиот веб-сајт www.mojkredit.mk . Доколку аплицирате онлајн, потребно е да го изберете износот кој ви е потребен и рокот на отплата. Потоа нашите кредитни референти ќе ве контактираат во најбрз можен рок.

 • - Брз потрошувачки кредит (линк)
  - Потрошувачки наменски кредит (линк)
  - Наменски кредит за рефинансирање (линк)
  - Кредит со депозит (линк)
  - Кредит со хипотека (линк)
  - Кредит за микрокомпании (линк)

 • Апликациите, по добивањето се обработуваат веднаш од страна на нашите кредитни референти. Одговор ќе добиете по 30 минути. Доколку ви се потребни дополнителни информации, ве молиме контактирајте не на 03 322 3309.

 • Уплата може да извршите во нашата експозитура во Скопје на Благајна или на нашата жиро сметка во банка.

 • Процесот на аплицирање е целосно сигурен и безбеден и сите доставени лични податоци се заштитени согласно Закон за заштита за лични податоци.


 • Телефонски број: 02 322 33 09
  Е-пошта: office@mojkredit.mk
  Работно време: Понеделник – петок; 08:30 - 16:30
  Адреса: ул. 11 Октомври бр.23/2-2
  Веб-сајт: www.mojkredit.mk

Контакт Центар

(02) 322 33 09