MojKredit


Услови за кредитирање
• Физичко лице на возраст од 18 до 70 години или правно лице со минимум 1 завршна сметка.
• Резидент со постојана адреса на живеење и важечка лична карта.
• Потврда за вработување или извод од банка за последните три месеци
• Износ на кредитот: од 50 евра до 25.000 евра (во денарска противвредност)
• Рок на отплата: од 2 до 120 месеци
• Трошоци - согласно договорот за кредит
• Одобрување на кредитот во рок од 30 минути до 3 дена,
• Одобрениот износ се префрла во најбрз можен рок.

Како да аплицирам?
Може да аплицирате онлајн или може да ја посетите нашата експозитура во Скопје.
За да аплицирате онлајн потребно е да ги следите следните чекори:
1. Пристапете на нашиот веб-сајт www.mojkredit.mk
2. Изберете го износот кој одговара на вашите потреби
3. Изберете рок на отплата
4. Изберете го копчето АПЛИЦИРАЈ
5. Во празните полиња внесете ги вашите лични податоци
6. Ќе бидете контактирани од вработено лице во Мој Кредит

Како да платам
Плаќањето може да го извршите на Благајна во нашата експозитура лоцирана во Скопје, секој работен ден од 08:30 до 16:30 часот или во банка на нашата жиро сметка.